Scoperta Day 2012

Er bestaan meerdere organisaties die autogerelateerde evenementen organiseren. “Scoperta Day” uit België is hier een voorbeeld van. Het gaat om een mooie rit die van Brussel naar het bekende Knokke-Heist gereden wordt. Het hele evenement is vooral erg luxe en is niet voor iedereen weggelegd. Hier komen natuurlijk bijzondere auto’s op af wat voor mij reden was om eens een kijkje te nemen. Helaas was het weer erg somber, wat er voor gezorgd heeft dat de foto’s ook wat somber zijn.


ford gt.jpgford gt 2.jpgford gt 3.jpgford gt 4.jpgaustin healey.jpgbmw 6-serie met legerprint.jpgferrari california 1.jpgporsche 1600 super.jpgporsche 356 speedster.jpgporsche 911 speedster.jpgporsche 911 993 carrera.jpgporsche 911 turbo en gt3.jpgporsche 911 turbo.jpgporsche 991 cabriolet.jpgferrari california 2.jpgporsche 997 gt3.jpgporsche 997 turbo cabriolet.jpgporsche combo.jpgporsche oud en nieuw combo.jpgporsche 997 turbo 5.jpg

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Trackbacks are closed, but you can post a comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>