Sfeerbeelden: Ferrari’s in Monaco

Een paar dagen geleden postte ik al drie foto’s op mijn blog die genomen waren in Monaco. Het kon natuurlijk niet bij drie wallpapers blijven, daarom post ik nu weer wat sfeerbeelden van Ferrari’s in Monaco! Houd mijn blog in de gaten want er zullen binnen een week nog meer foto’s uit Monaco volgen!

Indrukwekkende auto's voor hotel Hermitage in Monaco.


Een 599 GTO neemt de "Grand Hotel Hairpin"

458 spider.jpg430 scuderia.jpg599 gtb mansory stallone.jpgFerrari 330GT 02.jpg - Ferrari 330GT 02.jpgFerrari 330GT 01.jpg - Ferrari 330GT 01.jpgferrari enzo.jpgcombo.jpgf430 599.jpg599 gtb fiorano.jpgFerrari 458 italia 2.jpgFerrari F430 SPider.jpgFerrari F430 Spider back.jpg - Ferrari F430 Spider back.jpg

This entry was posted in Automotive. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Trackbacks are closed, but you can post a comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>