Sloop van Ostadestraat in Oostburg

De bevolking in Gemeente Sluis krimpt en de vraag naar sociale huur- en koopwoningen blijft dalen. Dit heeft tot gevolg dat een deel van de sociale woningvoorraad leeg of te koop komt te staan. Tuinen en gevels van leeg- en te koop staande woningen worden niet meer onderhouden. Dit geeft sommige delen van een Oostburg een erg verpauperde uitstraling. Vooral in de Van Ostadestraat in Oostburg zijn de gevolgen goed zichtbaar.

 Woongoed heeft hier een oplossing voor gevonden: Sociale huur- en koopwoningen worden opgekocht, gesloopt, en vervolgens worden er minder huizen en meer openbaar groen voor in de plaats gebracht. De sloop van woningen in de Van Ostadestraat is nu in volle gang.

IMG_8777.jpg - IMG_8777.jpgIMG_8783.jpg - IMG_8783.jpgIMG_8785.jpg - IMG_8785.jpgIMG_8787.jpg - IMG_8787.jpgIMG_8790.jpg - IMG_8790.jpgIMG_8794.jpg - IMG_8794.jpgIMG_8796.jpg - IMG_8796.jpgIMG_8797.jpg - IMG_8797.jpgIMG_8800.jpg - IMG_8800.jpgIMG_8813.jpg - IMG_8813.jpgIMG_8831.jpg - IMG_8831.jpgIMG_8832.jpg - IMG_8832.jpg

This entry was posted in Actueel, Environment. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Trackbacks are closed, but you can post a comment.

One comment on “Sloop van Ostadestraat in Oostburg

  1. Wonderful items from you, man. I’ve take note your stuff previous to and you are just too excellent. I actually like what you’ve got here, really like what you’re saying and the way through which you say it. You make it entertaining and you still care for to keep it wise. I can not wait to learn much more from you. That is really a tremendous site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>