Gespot: Porsche 991 Carrera S

De nieuwe 991 Carrera S.

De nieuwe 911 wordt inmiddels al een paar weken geleverd. De kans wordt langzaam maar zeker groter dat je een exemplaar in het wild tegenkomt. Het exterieur van de nieuwe 911 is ten opzichte van het vorige model weinig veranderd. Het interieur is het meest veranderd, gevolgd door het achterwerk. Het achterwerk is slanker maar toch gespierder geworden. Motorisch gezien is dit model er 20 pk op vooruit gegaan, wat het totaal op 400 pk brengt.

Ik besloot gistermiddag eens naar Knokke-Heist te gaan, aangezien het mooi weer was. De kans dat je daar een 911 tegenkomt, is even groot als een BN’er spotten in de Pc Hooftstraat op zaterdagmiddag. De kans dat je daar een nieuwe 991 tegenkomt is natuurlijk iets kleiner, maar gelukkig is dat wel gebeurd!

Het exemplaar wat ik gespot heb, ziet er vrij anoniem uit. De eigenaar heeft gekozen voor een zwarte, metallic lak in combinatie met zwarte velgen. Zo ziet de wagen er toch wel gelikt uit!

De auto stond helaas niet zo goed geparkeerd voor een uitgebreide fotoreeks maar ik heb geprobeerd er het beste van te maken.

IMG_8297-1.jpgIMG_8299-2.jpgIMG_8300-3.jpgIMG_8309-6.jpgIMG_8305-4.jpg

 

This entry was posted in Automotive and tagged . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Trackbacks are closed, but you can post a comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>