Category Archives: Automotive

Zoute Grand Prix 2012: deel 1

Knokke-Heist staat al sinds het begin van de 20e eeuw internationaal bekend als mondain. Er heerst een verfijnde levensstijl onder de toeristen en inwoners. Er worden jaarlijks tal van sportieve en exclusieve evenementen georganiseerd, waar “The Zoute Grand Prix” er sinds 2010 één van is. Dit evenement wordt georganiseerd door de Zoute Automobile Club.

BMW 328 Roadster

Continue reading »

Tagged , , , | Leave a comment

Flaneer-topper: 1954 Jaguar XK140 Drophead Coupe

De opvolger van Jaguars XK120 is de XK140, welke werd geïntroduceerd in 1954 en geproduceerd van 1955 tot 1957. In 1958 werd het model opgevolgd door de XK150.
Het model was in drie carrosserievarianten verkrijgbaar: als roadster (Open Two Seater, OTS), als cabriolet (Drophead Coupe, DHC) en als coupe (Fixed Head Coupe, FHC).

Het exemplaar wat ik tegenkwam op de Boulevard in Knokke-Heist zag er zeer gaaf uit. Het betreft een zwart exemplaar met een zwart dak, donkerbruine lederen bekleding en een houten dashboard. De hemel is afgewerkt met wit leder. Kijk vlug verder voor de foto’s!

 

Continue reading »

Tagged | Leave a comment

Sfeerbeelden: Ferrari’s in Monaco

Een paar dagen geleden postte ik al drie foto’s op mijn blog die genomen waren in Monaco. Het kon natuurlijk niet bij drie wallpapers blijven, daarom post ik nu weer wat sfeerbeelden van Ferrari’s in Monaco! Houd mijn blog in de gaten want er zullen binnen een week nog meer foto’s uit Monaco volgen!

Indrukwekkende auto's voor hotel Hermitage in Monaco.

Continue reading »

Leave a comment

Fotoreportage: Gallardo LP560-4

Continue reading »

Tagged | Leave a comment

Gespot: Porsche 991 Carrera S

De nieuwe 991 Carrera S.

De nieuwe 911 wordt inmiddels al een paar weken geleverd. De kans wordt langzaam maar zeker groter dat je een exemplaar in het wild tegenkomt. Het exterieur van de nieuwe 911 is ten opzichte van het vorige model weinig veranderd. Het interieur is het meest veranderd, gevolgd door het achterwerk. Het achterwerk is slanker maar toch gespierder geworden. Motorisch gezien is dit model er 20 pk op vooruit gegaan, wat het totaal op 400 pk brengt.

Continue reading »

Tagged | Leave a comment

Autosalon Brussel 2012

Zondag 22 januari was de laatste dag dat de Autosalon in Brussel open was. Het begon er op te lijken dat ik geen tijd zou hebben om naar de Autosalon te gaan vanwege tijdgebrek. Op de laatste dag heb ik toch nog een bezoek gebracht aan de Autosalon.

Aventador LP700-4 op de Salon in Brussel.

Continue reading »

Tagged | Leave a comment