Category Archives: Uncategorized

Scoperta Day 2012

Er bestaan meerdere organisaties die autogerelateerde evenementen organiseren. “Scoperta Day” uit België is hier een voorbeeld van. Het gaat om een mooie rit die van Brussel naar het bekende Knokke-Heist gereden wordt. Het hele evenement is vooral erg luxe en is niet voor iedereen weggelegd. Hier komen natuurlijk bijzondere auto’s op af wat voor mij reden was om eens een kijkje te nemen. Helaas was het weer erg somber, wat er voor gezorgd heeft dat de foto’s ook wat somber zijn.

Continue reading »

Tagged , , , , | Leave a comment

Wallpapers: Monaco 2012

Ik ben sinds gisteravond weer terug van mijn vakantie naar Monaco, houd mijn blog in de gaten om geen foto’s van mijn trip te missen! Hieronder volgen alvast drie wallpapers in resolutie 1920×1080.

Bentley Continental GTC.

458 Spider en Aventador.

Ferrari 599, Hotel de Paris.

Leave a comment

Deutsche herrlichkeit: SLS AMG

Afgelopen week kwam ik een van de “meest trending” auto’s van dit moment tegen: De SLS AMG van Mercedes-Benz. Een aantal indrukwekkende cijfers: 6,2l V8, 575 pk en honderden meters koppel.

Het exemplaar wat ik fotografeerde is voorzien van de kleur “Iridium Silver Metallic” en optionele 20 inch velgen, wat het werkelijk tot een plaatje van een auto maakt.

Continue reading »

Leave a comment